LA GONDELINA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2506 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Gondelina. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 20:06 Prima pizza. Food Tracker deed het niet helaas.
8 jun 2024 om 14:34 de pizza's waren heerlijk warm bij aankomst en echt lekker! Aanrader
8 jun 2024 om 11:26 Food was good but we ordered from the afternoon for 20:30 and it arrived almost 21:00.
7 jun 2024 om 16:39 Top service!
6 jun 2024 om 21:59 De bezorging was veel te vroeg (1:10). Gebeld met La Gondelina en ze gaven aan het meteen op te lossen. Op het juiste tijdstip alsnog het eten ontvangen. Geen gemekker, geen gezeur. De pizza's waren weer top!
6 jun 2024 om 17:57 Super heerlijke eten
6 jun 2024 om 8:18 Top
6 jun 2024 om 6:26 I requested that they deliver at 7pm and the order was on time! Food was great and still hot when delivered
4 jun 2024 om 16:48 Veel liefde voor deze mensen werken zo hard voor een klein beetje geld. Zorg ervoor dat je wat kleingeld thuis hebt als je hier besteld. Snel bezorgd warm en beste pizza van NL. Niet goed geld terug!
4 jun 2024 om 10:28 I always order here and is the best !!! I’m Italian and I find it always echt lekker !! thank you guys !! I tried cheesecake this time as well.. also good !! 5+!
3 jun 2024 om 12:13 Very delicious pizza